Search

Content



пятница, 28 декабря 2012 г.

Кератинове випрямлення волосся

Кератинове випрямлення волосся

Немає необхідності зайвий раз казати, що процедура кератинового вирівнювання стала останнім часом дуже популярною. І на це є не одна причина. По-перше, неперевершений ефект. Саме цей фактор дуже подобається нашим клієнткам. Інші фактори, як от лікування волосся, зменшення ламкості, еластичність, хоч і мають велике значення для майстрів-перукарів, відіграють для клієнток другорядну роль (але не менш важливу!). Так вже є у жінок - хочу бути гарною тут і вже, за будь яку ціну! Це вже потім, за тиждень-другий вони відкривають для себе всі переваги процедури кератинізації волосся і розуміють усі переваги ЗДОРОВОГО волосся!
Так що необхідно знати перед процедурою кератинізації (кератинового випрямлення, кератинового вирівнювання, бразильського випрямлення)? Ось основні питання, які можуть виникати перед процедурою:

- Кератинове вирівнювання - це хімічна процедура?

- Ні. Бразільське кератинове випрямлення - це революційна методика випрямлення кучерявого волосся, поновлююча пошкоджене, знебарвлене волосся, робить його гладким та блискучим. Процедури на основі кератину носять лікувальний характер та не викликають пошкоджень волосся. Вони не містять у собі агресивних хімікатів, що розривають цистинові зв'язки кератину волосся і не змінюють його структуру, як при перманентному вирівнюванні.

parikmaker.blogspot.com

Основним складником препаратів є кератин (а саме з нього на 85% складається волосся), який видобутий екологічно чистим шляхом, у випадку продукції GKhair, з овечої шерсті, комплекс колагенових протеїнів і органічні масла. Juvexin, основний компонент продукції Global Keratin Hair, це молекулярна суміш протеїнів, найкраще оптимізованих для волосся і дуже схожа з природною структурою волосини.  Можна сказати, що це волосся у рідкому вигляді. Випрямлення волосся за бразильською технологією - це коли рідкий кератин проникає в пошкоджені ділянки структури волосся і відновлює якості, що були втрачені. Молекули Juvexin вбираються у фактуру волосся, зміцнюють та збагачують її, одночасно створюючи захист від шкідливих проявів зовнішнього середовища. Волосся отримує силу, природній блиск та м'якість.

Цікавий факт - чим більш пошкоджене волосся, тим більш вражаючим буде ефект процедури.

- Як довго зберігається ефект процедури?

Результат процедури кератинового вирівнювання волосся

- Результат процедури кератинового вирівнювання волосся, коли  волосся стає в кілька разів щільніше і сильніше,  пружне і сяюче, стає слухняним після миття, легко вкладається, вирівнюється, набуває блиску, шовковистості, зменшується пористість і пушистість, волосся отримує здоровий та доглянутий вигляд, зберігається 3-5 місяців. Тривалість ефекту повністю залежить від власниці волосся та догляду, який вона йому забезпечує. Звісно, що фарбування, неякісні стайлінгові засоби та шампуні, прискорять процес вимивання кератину з волосся. Уважний догляд, кератинові маски та використання шампунів без сульфатів, будуть зберігати ваше волосся живим та здоровим понад ваше очікування. Є випадки, коли волосся лишалось неначе щойно після процедури впродовж пів-року.

- Чи можна вдатися до процедури з ціллю оздоровлення волосся, без вирівнювання, зберігаючи його природний локон?

Бразильське вирівнювання

- Так. Існують три формули для проведення процедури: для прямого, або ж такого, що бажає зберегти природний локон, волосся, для хвилястого волосся та дуже кучерявого (африканський тип).

- Чи будь-який перукар може виконувати процедуру кератинового вирівнювання?

- Ні. Тільки майстри, що пройшли спеціальну підготовку та мають сертифікат, виданий офіційним дистриб'ютором GK в Україні. Я, Віктор Кульчицький, є офіційний технолог GK у Західному регіоні, тобто навчаю цій процедурі інших майстрів та надаю консультації щодо використання продукції GK.

- Чи можна процедуру кератинізації робити перед відпочинком на морі?

- Безумовно! Після цієї процедури ваше волосся не буде сплутуватись від морської води, натомість буде лишатись шовковистим та сяючим. Також процедура буде запобігати надмірному пересушуванню волосся.

- Чи можна фарбуватись після процедури?

- Якщо ви фарбуєтесь, то краще це зробити за один-два дні перед процедурою. Фарбуватись після процедури бажано не раніше ніж через два тижні.

- Коли краще постригтись, до чи після процедури?

- Якщо ви бажаєте лише відкорегувати стрижку, то краще це зробити після процедури кератинового вирівнювання, коли волосся вже буде лягати у витягнутий та новий для себе спосіб. Натомість, якщо ви бажаєте зняти значну довжину, то краще це зробити саме перед процедурою.

- Скільки часу триває виконання процедури?

- Залежить від довжини та густоти волосся, в загальному 3-4 години.

Результат кератинового вирівнювання (фото) і ціна

- Скільки коштує процедура кератинового вирівнювання?

- Зазвичай в салонах Львова ціни на процедуру кератинового випрямлення від 700 до 2500 грн. (залежно від салону та довжини волосся).

Джерело



Популярні публікації

Шукати на сайті

Архів публікацій