Search

Content



пятница, 28 декабря 2012 г.

Бразильське кератинове випрямлення волосся

Бразильське кератинове випрямлення волосся: за і проти

Так уже влаштовані жінки: вічно ми чимось незадоволені. Фігурою, станом шкіри, «неголлівудською» посмішкою. І чим би вищі сили ні нагородили, ми весь час норовимо щось змінити, хоча б трішки підкоригувати роботу природи. Так і з волоссям…

Ті, у кого волосся пряме, не можуть жити без плойки і бігудей, а власниці милих кучериків «дружать» з праскою для волосся. Спеціально для останніх у салонах пропонують забути про вирівнювання на кілька місяців, зробивши бразильське кератинове випрямлення волосся.

Процедура проходить таким чином

Спочатку волосся миють спеціальним професійним шампунем. Його особливість в тому, що він не містить SLS – лаурет сульфат натрію, компонент майже всіх сучасних шампунів, який згубно впливає на шевелюру і шкіру голови.

Після цього вам на волосся завдадуть спеціальний склад з кератином. Після певного часу (у різних фірм різний) настане наступний етап процедури – розпрямлення. Пасмо за пасмом буде оброблена професійною праскою з високою температурою і іонним керамічним покриттям.

Важливо:
  • Не рекомендується фарбувати волосся протягом двох тижнів до і після процедури.
  • Не мийте голову протягом 72 годин після бразильського кератинового випрямлення волосся.
  • До першого миття волосся не робіть укладань, не заколюйте волосся, не робіть хвостик, не носіть ободок, не прибирайте волосся за вуха і не носіть окуляри як ободок.
  • Користуйтеся бессульфатними шампунями та іншими засобами для волосся з м’якими атравматичними добавками.
  • Якщо ви потрапили під дощ, і волосся намокло, висушіть феном і використовуйте праску.

В результаті, ви отримуєте відновлене випрямлене волосся. Тепер не потрібно витрачати багато часу на укладку. Прасочку замінять гребінець і фен. Плюс процедури в тому, що волосся можна завивати, використовувати бігуді, засоби для укладання. Сьогодні – кучеряві пасма, а завтра знову прямі і гладкі.

Чому процедура бразильського випрямлення волосся робить такий ефект?

Про все по порядку

«Цеглинкою» тканин нашого волосся є кератин. Коли цього будівельного матеріалу недостатньо, «дім» починає валитися – волосся ламаються, пушатся, січеться, виглядають блідими і нездоровими. Все, що дає нам бразильська технологія, – це насичення волосся кератином – білком, необхідним нашій шевелюрі.

Але не все в цій процедурі ідеально. Відгуки про бразильське випрямлення волосся найрізноманітніші: від захоплених – до негативних. Приміром, американські вчені, вирішивши дослідивши сенсаційну новинку, виявили в складі для випрямлення формальдегід – засіб, не дозволений в Сполучених Штатах. В Америці вже з 2009 року продаж цієї речовини заборонена в аптеках і магазинах.

Не варто гнатися за дешевизною

Сьогодні багато салонів низького рівня пропонують бразильське випрямлення волосся за купонами, з великою знижкою. Часто результат після проведення процедури в середненькій перукарні і пристойному салоні краси – це небо і земля. Адже там використовують засоби різного рівня. Так що перш ніж записатися на випрямлення і відновлення, уточніть, якій фірмі майстри віддають перевагу, чи міститься там формальдегід, а також постарайтеся знайти відгуки в Інтернеті про салон.

Джерело



Популярні публікації

Шукати на сайті

Архів публікацій