Search

Content



пятница, 28 декабря 2012 г.

Кератинове вирівнювання волосся - чи доцільна ця процедура перед морем?

Кератинове вирівнювання волосся - чи доцільна ця процедура перед морем? Луцьк

Чи робити процедуру кератинового вирівнювання перед морем? Всі знають, що морська вода та активне сонце досить таки сильно та негативно впливають на волосся. Після відпусток можна часто почути скарги на надмірну заплутаність волосся (багато хто тримає волосся в пучку майже увесь відпочинок, бо неможливо розчесати), втрату кольору, надмірну сухість. За таких умов постає питання, чи варто перед такими впливами на волосся робити дорогу процедуру кератинізації?

Моя відповідь як майстра та технолога така - у виборі, коли зробити кератинізацію, перед морем чи після, однозначно робити перед. І на це є декілька причин:

1. Після кератинових процедур ваше волосся буде захищене перед впливом води.  В часі миття волосся, вода проникає у внутрішні шари волосини. Виникає тиск води на внутрішні стінки волосся – вода розпирає стінки, з-за чого вони втрачають текстуру, розбухають, наслідком цього виникають складнощі з розчісуванням.  Це добре знайома блондинкам ситуація, а також людям в яких сухе волосся, що січеться. Волосся, яке під впливом кератинізації, добре захищене від впливу води - усі пори заповнені кератином, зовнішні стінки волосини загладжені та покриті захисним шаром, що запобігає прониканню води. З кератинізованим волоссям ви зможете виходячи з моря та злегка просушивши волосся, легко його розчесати, при цьому воно не буде втрачати свого блиску та шовковистості. Звісно, що такий захист в певній мірі впливає і на збереження кольору.

2. А друга причина психологічного характеру. Кому не хочеться у відпустці мати повний спокій та не переживати за свій зовнішній вигляд? Ви просто уявіть - вечірня набережна, усі жінки з сухими, безформеними пучками та вузликами, а ви, власниця розкішного глянцевого волосся, гордо простуєте зі своїм коханим...

Приємного відпочинку!

Via



Популярні публікації

Шукати на сайті

Архів публікацій